De Villa


Burgers & Buitenlui is een luxe groepsaccommodatie met 8 gastenkamers. Elke slaapkamer is voorzien van een prachtige badkamer met een ruime douche en toilet. Drie kamers hebben zelfs een (whirlpool) bad naast een aparte douche. De accommodatie is gevestigd in de karakteristieke monumentale Villa de Beukenhof. De accommodatie is zeer geschikt voor groepen tot en met 17 volwassenen die een comfortabel familieweekend of vriendenreunie willen organiseren, maar is ook geschikt voor zakelijke evenementen als meerdaagse heisessies of het verzorgen van workshops en cursussen.


Er is een grote sfeervolle gezamenlijke ruimte van meer dan 100 m2 met een haard. Hier kunt u ook met een gezelschap van 20 personen gezellig samen eten. Door de combinatie van een lange tafel en 6 kleine tafels verandert u diverse gezellige zitjes in een handomdraai in een lange eettafel, of welke opstelling u ook maar wenst.


Er zijn twee keukens aanwezig, één in de eetkamer waar koffie en thee gezet kan worden en waar een koelkast aanwezig is om de drankjes koud te houden. In de grotere keuken kan voor een groot gezelschap gekookt worden. Er zijn twee fornuizen, een grote oven, twee magnetrons, twee vaatwassers en een vriezer aanwezig. Hier bevindt zich ook de tweede koelkast.


De grote tuin is omheind en heeft een groot terras en ruim voldoende tuinmeubilair. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin achterin de tuin.


In alle kamers is een TV aanwezig. Eén kamer bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar voor mindervaliden. Drie kamers bevinden zich op de eerste verdieping en vier kamers op de tweede verdieping. De meeste kamers zijn groot genoeg om een kinderbedje bij te plaatsen.


De 100 jaar oude dokterswoning in chaletstijl is schitterend gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold in het knusse plaatsje Diever.


  • In het pand is draadloos internet aanwezig.
  • In de accommodatie mag niet gerookt worden.
  • De accommodatie is niet geschikt voor jongerengroepen.
  • Huisdieren zijn helaas niet welkom.